Interieuradvies, hoe werkt t?

Waarom Interieuradvies?

Een interieuradviseur kan je inschakelen als je niet blij meer bent met je Thuis, als het niet als Thuis voelt, als je je stoort aan dingen, als je er samen niet uitkomt en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het gaat erom dat ik als interieuradviseur je kan helpen bij het veranderen van je interieur. Dit wil zeggen: kleuren, meubelen, accessoires en de indeling. 

Hoe werk ik?

Werkwijze interieuradvies? 

Ja, hoe werk ik eigenlijk? 

Hoewel elke opdracht weer totaal anders is, zit er wel een lijn in het proces en volg ik een aantal stappen:

  • Vrijblijvende kennismaking en intakegesprek

Zoals ik al eerder aangaf vind ik het belangrijker dat we allebei een goed gevoel hebben over onze samenwerking. Hierom kom ik eerst een keer vrijblijvend kennismaken. Wel vraag ik je dan al de hemd van 't lijf over je wensen en de reden dat je graag een interieuradvies wil.  Dus eigenlijk doe ik meteen een uitgebreide intake. Hoe meer informatie hoe persoonlijker mijn ontwerp. 

  • Offerte

Na de intake stuur ik binnen 2 werkdagen stuur een offerte. Je bent hierna helemaal vrij om zonder opgaaf van reden aan te geven of je wel of niet doorgaat met mij.  Maar zie je het zitten en past de offerte binnen je budget? Dan gaan we samen verder wat bij mij altijd de start is van het creatieve proces; de ontwerpfase!

  • Ontwerpfase

De ontwerpfase is voor mij een hele leuke fase want hier kan ik mijn creativiteit helemaal laten stromen.  Mijn interieurontwerp bestaat uit een plattegrond, een moodboard, materiaal en kleuradvies en indien gewenst een 3D visualisatie en een boodschappenlijst.  Dit ontwerp kom ik vervolgens aan je presenteren en dan hoop ik dat je er heel blij mee bent! Het kan zijn dat je ervoor kiest om hierna zelf aan de slag te gaan met het ontwerp. Maar steeds vaker geven klanten hierna ook alle touwtjes uit handen en mag ik ook de uitvoering coördineren.  Superleuk want dan kan ik zien dat mijn plannen tot leven komen! 

  • Uitvoeringsfase

Bij mijn pakketten Knus-Samen en Knus-Alles-Uit-Handen werk ik mee aan de uitvoering van het ontwerp. Bij Knus-Samen verdelen we de taken en bij Knus-Alles-Uit-Handen doe ik alles. Van de inkoop tot het contact met onderaannemers.  Natuurlijk allemaal binnen je budget en zoveel mogelijk met duurzame producten. Ideaal als je een druk leven hebt! Deze fase eindigt als het interieur klaar is en je helemaal tevreden bent. 

  • Evaluatiefase

Evalueren. Ik doe dit niet heel officieel maar ik hoor natuurlijk graag hoe jullie alles ervaren hebben. Zowel opbouwende als opbeurende punten zijn welkom! 

 

Klik op onderstaande button als je meer wilt weten over de prijzen van mijn pakketten.

Projecten Interieuradvies

moodboards, plattegronden en foto's

Interieuradvies Italiaanse pizzeria en bottega (shop) Capo del Pio aan de Piushaven in Tilburg

In 2020 ben ik betrokken geweest bij de inrichting van deze Italiaanse horecazaak aan de Piushaven. Aan mij de vraag om deze zaak in te inrichten als authentieke Italiaanse pizzeria/bottega (shop) met gebruik van de meubelen die waren overgekocht.  (best een uitdaging aangezien ervoor een club in 't pand zat).  Maar het resultaat mag er zijn, sinds 2 december 2020 is Capo del Pio open. De foto's volgen, hier alvast de 3D tekeningen. 

 

Interieuradvies in Oisterwijk

Deze klant ging hun nieuwe huis helemaal verbouwen en hun vraag was om te helpen met een interieurontwerp waarbij er rust en warmte zou zijn. De keuken hadden ze zelf al uitgezocht. Hij vond neutrale tinten in combinatie met stoer zwart en warm hout erg mooi en zij wilde wel mooie en warme kleuren in hun nieuwe huis. 

Hieronder het moodboard van de woon-eetkamer en de 3tekeningen van de woon-eetkamer en de speelkamer van de jongens. 

 

Interieurontwerp in Nijmegen

De klant had zelf al een nieuwe bank gekocht en een eetkamerset. De vraag aan mij was om met het kleurenpalet Rust and Teal een mooi en warm geheel te maken. Hierbij hoefde ik niet voorzichtig te zijn met kleuren. Dat liet ik me geen twee keer zeggen! 

Interieuradvies in Limburg

Deze klant ging verhuizen. Ze wilden de vloer en de keuken behouden. Daarnaast namen ze twee paarse stoeltjes en twee kunstwerken mee. Aan mij de vraag om er een rustig en warm geheel van te maken met neutrale kleuren. Dit is mijn interieurontwerp in 3D.  

Interieurontwerp in Tilburg

Project 'van rommelzolder tot relax en speelplek' 

Verbouwing woon/eetkamer in Oisterwijk

Diverse moodboards van interieuradviezen