Interieuradvies, hoe werkt t?

Waarom Interieuradvies?

Een interieuradviseur kan je inschakelen als je niet blij meer bent met je Thuis, als het niet als Thuis voelt, als je je stoort aan dingen, als je er samen niet uitkomt en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het gaat erom dat ik als interieuradviseur je kan helpen bij het veranderen van je interieur. Dit wil zeggen: kleuren, meubelen, accessoires en de indeling. 

Hoe werk ik?

Werkwijze interieuradvies?

Ja, hoe werk ik eigenlijk? 

Hoewel elke opdracht weer totaal anders is, zit er wel een lijn in het proces en volg ik een aantal stappen:

  • Vrijblijvende kennismaking en intakegesprek

Zoals ik al eerder aangaf vind ik het belangrijker dat we allebei een goed gevoel hebben over onze samenwerking. Hierom kom ik eerst een keer vrijblijvend kennismaken. Wel vraag ik je dan al de hemd van 't lijf over je wensen en de reden dat je graag een interieuradvies wil.  Dus eigenlijk doe ik meteen een uitgebreidde intake. Hoe meer informatie hoe persoonlijker mijn ontwerp. 

  • Offerte

Na de intake stuur ik binnen 2 werkdagen stuur een offerte. Je bent hierna helemaal vrij om zonder opgaaf van reden aan te geven of je wel of niet doorgaat met mij.  Maar zie je het zitten met mij en past de offerte binnen je budget? Dan gaan we samen verder wat bij mij altijd de start is van het creatieve proces; de ontwerpfase!

  • Ontwerpfase

De ontwerpfase is voor mij een hele leuke fase want hier kan ik mijn creativiteit helemaal laten stromen.  Mijn interieurontwerp bestaat uit een plattegrond, een 3D visualisatie en een moodboard. Dit ontwerp kom ik vervolgens aan je presenteren en dan hoop ik dat je er heel blij mee bent! Het kan zijn dat je ervoor kiest om hierna zelf aan de slag te gaan met het ontwerp. Maar steeds vaker geven klanten hierna ook alle touwtjes uit handen en mag ik ook de uitvoering coördineren.  Superleuk want dan kan ik zien dat mijn plannen tot leven komen! 

  • Uitvoeringsfase

Bij mijn pakketten Knus-Samen en Knus-Alles-Uit-Handen werk ik mee aan de uitvoering van het ontwerp. Bij Knus-Samen verdelen we de taken en bij Knus-Alles-Uit-Handen doe ik alles. Van de inkoop tot het contact met onderaannemers.  Natuurlijk allemaal binnen je budget. Ideaal als je een druk leven hebt! Deze fase eindigt als het interieur klaar is en je helemaal tevreden bent. 

  • Evaluatiefase

Evalueren. Ik doe dit niet heel officieel maar ik hoor natuurlijk graag hoe jullie alles ervaren hebben. Zowel opbouwende als opbeurende punten zijn welkom! 

 

Klik op onderstaande button als je meer wilt weten over de prijzen van mijn pakketten 

Projecten Interieuradvies

moodboards, plattegronden en foto's

Project 'van rommelzolder tot relax en speelplek' 

Verbouwing woon/eetkamer

Diverse moodboards van interieuradviezen