Wie ben ik?

Ik zal me eerste even voorstellen want bij een interieuradvies werk ik nauw met mijn klanten samen. Zelf vind ik het belangrijk, misschien wel noodzakelijk, dat het contact goed voelt. Dus tijd om hier wat over mezelf te vertellen, dan heb je alvast een eerste indruk. 

Mijn naam is Hanneke, ik ben geboren in 1974 in Udenhout, Sinds ongeveer 10 jaar woon ik in het mooie Oisterwijk samen met mijn man Jeroen en onze zonen Niek (uit 2010) en Sam (uit 2013).  Ik ben van oorsprong verpleegkundige en vind het fijn om mensen te helpen. En mensen helpen kan natuurlijk op veel manieren. Ook iemand een fijne woonplek geven vind ik een vorm van helpen. Want een huis dat helemaal bij je aansluit geeft je een geborgen gevoel en daar kan je uitrusten en jezelf zijn. 

Ongeveer 3 jaar geleden begon het te kriebelen. Ik was altijd al dol op interieurbladen, keek naar alle metamorfose programma's op TV en toen ik in mijn eigen huis bezig ging met veranderen was het hek van de dam. Ik kreeg zoveel energie van alle mooie kleuren, stoffen, het zoeken naar een goede indeling en tot slot het resultaat. Ik begon meteen met de opleiding tot Interieuradviseur en later heb ik ook de opleiding tot Verkoopstyliste gevolgd.  Al snel kwamen er opdrachten en kon ik aan de slag. De eerste jaren nog naast mijn gewone baan maar in juli 2020 besloot ik er helemaal vol voor te gaan en heb ik mijn baan opgezegd. 

Mijn belangrijkste pijlers:

 

Laagdrempeligheid

Wat ik belangrijk vind in mijn werk is dat ik laagdrempelig ben, je kan me altijd bellen.   En met laagdrempelig bedoel ik ook dat je me ook kan bellen als je budget niet zo groot is. Bel me gewoon en dan kan kijken we wat er wel kan! Want ik geloof er echt in dat je geen enorm bedrag hoeft te hebben om een echt Thuis te creëren. Wel heb je een plan nodig en daar kan ik je bij helpen. 

Vertrouwen

Daarnaast vind ik vertrouwen erg belangrijk. Ik kom altijd mijn afspraken na. Daarnaast wil ik dat mijn klanten er vertrouwen in hebben dat ik snap wat ze willen.  En dat ze al snel vertrouwen hebben in het ontwerp.  Want het ontwerp moet helemaal bij jou en je leven passen.  Heb je wel of geen kinderen? Werk je ook thuis? Heb je hobby's? Of hele bijzondere spullen die zeker terug moeten komen? Ik hou overal rekening mee zodat het ontwerp helemaal bij je past.

Betrokkenheid

En tot slot vind ik betrokkenheid belangrijk. Ik werk met hart en ziel aan elk project en ben pas tevreden als alles klopt aan 't ontwerp en de uitvoering.  Hierbij heb ik ook vaak contact met de klanten zodat ik zeker weet dat zij ook tevreden zijn. 

 

Ik kijk enorm uit naar alle leuke opdrachten die nog gaan komen. Wie weet ook bij jou!